Bli bedre kjent med oss!

Cake Time AS ble registrert i Oktober 2016. Vi er en  familiebedrift med lidenskap for baking.

I flere år har vi nå fulgt med på markedet i Norge og utlandet. Vi har ved flere anledninger sett og opplevd at det er mye som mangler her i landet vårt når det kommer til bakeutstyr og ikke minst kvalitets produkter. Selv om det finnes flere butikker og nettbutikker, alle tilbyr omtrent samme varene. Vi ønsker nå å bringe nye kvalitetsprodukter til Skandinavia og sørge for at våre priser er rimelige og tilgjengelige for alle.

Jeg er selv en hobbybaker fra Moss. Jeg har alltid vært glad i kaker – mest i å spise de – men jeg hadde ingen anelse at jeg ikke bare klarer å bake velsmakende kaker men klarer også å pynte de. Helt til min kjære nabo spurte meg om å lage en veldig spesiel bursdagskake – min første kake. Dette skjedde ca. 2 år siden. Siden det har jeg blitt hekta på pynting. I 2015 samlet jeg alle mine krefter og meldte meg på Norsk Kakeutstilling hvor jeg kom på 2. plass med min ‘Bunadskake’. Dette har vært en kickstart på min «karriere».

Jeg har merket fort at det er vanskelig å jobbe uten riktig råvarer og har begynt å undersøke markedet og leverandører. Siden jeg ikke fant noe som passet meg pris og kvalitetsmessig har jeg vendt min oppmerksomhet mot hjemlandet mitt Ungarn. Der har jeg funnet mine favoritt produsenter både for sukkerpasta, blomsterpasta og alle type farger. Jeg selv bruker alle våre produkter og det har jeg gjort i alle år. De er av høy kvalitet til en god pris. Ikke bare er de flotte å jobbe med, men nesten alle våre produkter er allergi-frie, mange av de er i tillegg til dette Non-GMO og godkjent Halal produkter. Bakere og kakedesignere som bruker våre produkter har fått mange-mange Gull og Sølv plasseringer på Cake International og Culinary Olimpics i de siste årene.

Nå er det tid for Skandinavia – og spesielt til deg som leser dette – til å bli bedre kjent med disse fantastiske produktene.

Utforsk nettsiden og ikke nøl med å ta kontakt ved eventuelle spørsmål!

Vi ønsker å bli bedre kjent med dere! 🙂

Hilsen, Mariann & Kenneth